Praktijk voor voetverzorging

José de Graaf
Luzerneveld 6
3773 CS BARNEVELD

06-25556510

Routebeschrijving

U kunt parkeren op de oprit voor de praktijk, in de straat voor de praktijk of in een van de parkeerhavens schuin achter de praktijk op Lupineveld.

 

Openingstijden praktijk

Maandag 8:45-16:15uur  
Dinsdag 8:45-16:15uur  
Woensdag 8:45-16:15uur  
Donderdag 8:45-16:15uur  
Vrijdag Gesloten  
Zaterdag Gesloten  
Zondag  Gesloten  

 

Een afspraak met mij maken kan:

Telefonisch, via Whats-app 

06 25 55 65 10

Mogelijk ben ik aan het behandelen als u mij belt, helaas ben ik tijdens een behandeling niet altijd in de gelegenheid om de telefoon op te nemen. Ik vraag u dan om mijn voicemail in te spreken zodat ik u zo spoedig mogelijk terug kan bellen.  Heeft u voor 17:00u op een van mijn  werkdagen(maandag, dinsdag, woensdag of donderdag) mijn voicemail ingesproken dan bel ik u diezelfde dag nog terug.  

 

Ingang praktijk

De ingang van de praktijk is aan de achterzijde van de garage, u kunt gewoon naar binnen lopen en eventueel plaats nemen in de wachtruimte. 

 

Belangrijk: Afzeggen afspraak

Mocht u onverhoopt uw afspraak moeten afzeggen, dan kunt u dit telefonisch doen of via SMS of Whats-app. U dient uw afspraak minimaal 1 werkdag (24 uur) van tevoren af te zeggen. Afspraken die op maandag gepland staan, dient u de vrijdag ervóór te annuleren.

Wanneer u een afspraak niet tijdig afmeldt, ben ik genoodzaakt 75% van de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Om u te helpen herinneren aan uw afspraak, kunt u een sms ontvangen indien uw mobiele telefoonnummer bij mij bekend is. Dit is echter een service, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.