Praktijk voor voetverzorging

José de Graaf
Luzerneveld 6
3773 CS BARNEVELD

06-25556510

Routebeschrijving

U kunt parkeren op de oprit voor de praktijk, in de straat voor de praktijk of in een van de parkeerhavens schuin achter de praktijk op Lupineveld.

 

Openingstijden praktijk

Maandag 8:45-16:15uur  
Dinsdag 8:45-16:15uur  
Woensdag 8:45-16:15uur  
Donderdag 8:45-16:15uur  
Vrijdag Gesloten  
Zaterdag Gesloten  
Zondag  Gesloten  

_______________________________________________________________________

Cliëntenstop

Mijn praktijk heeft momenteel een cliëntenstop tot september, dit om kwaliteit en zorg te kunnen bewaken en waarborgen. Alleen d.m.v. het invoeren van een cliëntenstop kan ik voldoende zorg en aandacht besteden aan de ingeschreven cliënten.

Een lijst van andere ProVoet collega's in Barneveld en omstreken vindt u op

www.provoet.nl

_________________________________________________________________

 

Een afspraak met mij maken kan:

Telefonisch, via Whats-app 

06 25 55 65 10

Mogelijk ben ik aan het behandelen als u mij belt, helaas ben ik tijdens een behandeling niet altijd in de gelegenheid om de telefoon op te nemen. Ik vraag u dan om mijn voicemail in te spreken zodat ik u zo spoedig mogelijk terug kan bellen.  Heeft u voor 17:00u op een van mijn  werkdagen(maandag, dinsdag, woensdag of donderdag) mijn voicemail ingesproken dan bel ik u diezelfde dag nog terug.  

 

Ingang praktijk

De ingang van de praktijk is aan de achterzijde van de garage, u kunt gewoon naar binnen lopen en eventueel plaats nemen in de wachtruimte. 

 

Belangrijk: Afzeggen afspraak

Mocht u onverhoopt uw afspraak moeten afzeggen, dan kunt u dit telefonisch doen of via SMS of Whats-app. U dient uw afspraak minimaal 1 werkdag (24 uur) van tevoren af te zeggen. Afspraken die op maandag gepland staan, dient u de vrijdag ervóór te annuleren.

Wanneer u een afspraak niet tijdig afmeldt, ben ik genoodzaakt 75% van de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Om u te helpen herinneren aan uw afspraak, kunt u een sms ontvangen indien uw mobiele telefoonnummer bij mij bekend is. Dit is echter een service, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.